Sunday, July 25, 2010

CONTEST Ramadhan Giveaway

 LOGO RASMI


tadi de jenjalan jap kt GB...pas 2 terserempak ngn contest nie...cam bes jer....
jom r korang semua..kita join..bes tow....
juz 4 fun jer...n bg sokongn kt insan yg wat contest nie....
hadiah dia gembak tow korang.....x caye KLIK 
ngn lafaz bismillah...ida telah join contest ni..

 

Syarat-syaratnya ialah:

1. Meletakkan LOGO RASMI di atas di sidebar blog anda dengan dipautkan ke blog ini.
    dah letak dah kt ats tu...ehehehh

2. Meninggalkan KOMEN MEMBINA di bawah post ini untuk TOPIK 'Apakah perkara paling menarik tentang Ramadhan bagi anda?'
perkara menarik tentang Ramadhan bg ida adlh saat pegi ke masjid tok solat terawih bersama-sama ma dan abah....sgt bes....sbb jarang bkumpul ramai2 ngn org kg.....leh kukuhkan ikatan silaturrahim....bes sgt...dan satu lg yg menarik tentang Ramadhan adalah ia memg mguji kesabran nafsu mkn dan perasaaan yg nak marah bler time lapar memuncak..huhuhuhuhuh
:email:(petite_girlz07@yahoo.com )

3. Peserta yang sudi membuat post khas mengenai 'Ramadhan Giveaway' ini di blog masing-masing insyaallah akan mendapat bonus istimewa dengan syarat anda meninggalkan URL di KOTAK KOMEN di bawah.
dah tinggalkan URL dah kt komen 2....

4. 5 Pemenang akan dipilih secara rawak kerana semua jawapan adalah betul. Kakchik akan cetak setiap jawapan dan buat cabutan (divideokan nanti, insyaallah). Hanya KOMEN MEMBINA diambil kira.

5. Tarikh tamat 'Ramadhan Giveaway' ini ialah pada 31hb. Julai 2010 jam 7.00 petang waktu Malaysia.

6. Tulis email anda di bawah jawapan supaya senang dihubungi jika anda MENANG.
petite_girlz07@yahoo.com
opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

kakchik said...

assalamualaikum ida.
terima kasih banyak kerana sudi menyertai giveaway kakchik. dan terima kasih juga sebab sudi membuat post khas untuk giveaway tu.
CUMA, syarat NO.2 tu kena buat kat blog kakchik baru diambil kira. NO.2 tu syarat wajib tu.

petite_girlz07 said...

waalaikumussalam kak cik..ops...salah letak ek???ok222..nanti ida ambik letak kt blog kak cik ek???terima kasih tow sbb gtw ida...