Thursday, September 23, 2010

laptop korang JANTAN ke BETINA???try this.....



Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kt bwh ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
    Save as =  love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....


Enjoy! blh wt korg gelak tau.... saje nk korg segarkn mata2 yg kuyu dh tu...hehehe

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum,

Benda tu untuk laptop aje ke?

iDa said...

waalaikumussalam...

klu xsilp sy ...ye kot...npe guna pc ek???pe kate awk try jer.....