Thursday, October 14, 2010

shawlipop contest



Bila contest ni bermula?
Dari 9 Oktober 2010 (Sabtu) hingga 9 November 2010 (Selasa) .

Siapa yang boleh join contest ni?
Contest ni terbuka untuk semua, tidak semestinya pelanggan shawlipop sahaja.

Apa yang anda perlu buat untuk menyertai contest ini?
First, like kami di facebook (sila refer sidebar). Jika anda tiada facebook, sila jadi follower blog shawlipop.
Second, pilih satu gambar (gambar anda menggayakan shawl) yang paling menarik dan sertakan dalam sebuah entri bertajuk shawlipop contest.
Third, sila letakkan link shawlipop di entri blog anda. 

Easy. Tak perlu nak karang entri cecah lantai semata-mata nak menang contest ni. Korang hanya perlu tunjuk gambar yang dirasakan paling cantik dan menarik dan you will stand a chance to win something from NewZealand and United Kingdom, beserta sehelai shawl. Yang penting, mesti ada blog.

Jumlah pemenang akan ditentukan berdasarkan jumlah penyertaan.




penyertaan ida untuk shawlipop contest

ida xbnyak sgt gambar dengan shawl ....
sbb xreti sgt nk pkai,myb xberkenyakinan sgt...
ni pom kebetulan pkai sbb member len soh pkai....
heheheheheehhe......
alhamdulillah......jadik jugak.....
ni gmbr yg lama dh.....
masa ida mula2 bljar pkai shawl...
dan
ida sedang belajar nk pkai shawl.....
doakan ida berjaya yer.....
(chayok22 ida..muuaah)


opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

shawlipop said...

penyertaan diterima. thanks join! :)

iDa said...

wahhhhh..mkch yer......