Saturday, January 08, 2011

sempena contest kenangan sekolah dulu2...

asalamualaikum korang semua.....
sihat x?bgus laa kalau sihat,bg yg xsihat cam ida niii..jgn upa mkn ubat tow....
di sini ida mintak maaf bnyk2 kalu ada d antara pnyertaan korang utk contest kenangan sekolah dulu2 ida x terima lg..sbb ida sgt2 sbok sem niii dcmpur lak ngn xsihat bdan....
uhuhuhuhu....

mintak maaf sgt2 tow....
ida jnji ida akn cek pnyertaan korang satu demi satu sebelum trikh tamat dia berakhir....dan ida akan buat satu entry lagi di mana dlm entry itu akan dpaparkan nama bg semua pserta contest ida yg sgt2 comel dan hamcem serta baik hati belaka.....

ida mintak maaf sekali lagi kalu ida jrang update blog sbb sgt2 bz dan penat...hhuhhhuh...
maaf kwn2 semua,tp ida jnj ida akan cek pnyertaan korang semua....jgn risau tow korang.....

SENYUM. !!!!!!







nota orem:
tgu entry terbaru ida yer.........utk ketahui pserta2 contest ida.....
opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

13 comments:

nelly said...

oke ida

=)

nurul azfiza said...

okay! :))

nurul azfiza said...

okay! :))

misz FaTiN said...

semoga ida sihat2 slalu..
gudluck kamu..^_^

Telaga Putih said...

adeh~ sama la kite..xsehat gak ni..smoga kita sama2 cpt sembuh k..huk9

Muhamad Zaki Zafir said...

smoga cpt2 baik ya. :)

jom join contest kat blog sy juga. ;)

-->'CONTEST RECOMMEND LAGU TERBAIK :D'

cemomoi said...

pakcik dah tak skuloh... takleh le join

iDa said...

nelly:mkch nelly

iDa said...

nurul azfiza :mkch nurul azfiza

iDa said...

misz FaTiN:mkch tow misz FaTiN.....

iDa said...

Telaga Putih:xsihat jugak ker??jgn lupa mkn ubt yer....nnti leh bnyk222 blogging..ehheeh

iDa said...

Muhamad Zaki Zafir:mkch awk...ok nnti ade msa ida join....mkch sbb sudi jemput ida

iDa said...

cemomoi :boleh r join..kn kenangn sekolh dulu2...cepat2 join sblm tlmbt....