Wednesday, February 23, 2011

rindu sama kam0

banyak sgt kenangan kita selama 4 tahun setengah kt ipg ni...best sgt2 tow dapat kenal ngn korang semua....kita makan sme2,kita jalan same2,kita gelak same2,kita nangis same2,kita keluar sme2,kita mabik gmb same2tengok citer same2.present same.raikan bufday same2..buat slide show sme2,..nyanyi sme2...

ida still simpan lg semua tu,video kita buat gimnastrada,pic kita kt putrajaya,video tiru penyanyi,video mcm2 lg......semua 2 byk mengingtkan kenangan kita yg gembira...

SEMUANYA BERKAITAN DENGAN KITA SEMUA....

tp dlm diam xdiam,korang tow x tahun depan kita semua last sem....masing2 sibok dok pikir praktikum ,pikir nk posting ktner....
tp mst kita semua akn bpisah nnti.....

korang,bila kita semua bersama,kita selalu jugak kn berselisih paham kadang2, tp bila time cuti..kita semua xjumpa...timbul lak rasa rindu kt korang semua..siyes..xtipu pom...rasa menyesal lak xhargai masa2 yg ada utk bersama korang....

alang2 kita semua masih ade sedikit masa lagi....ida akn hargai detik2 gembira tu bersama korang....sebab korang laaaa ida kenal diri ida sendiri,ida tahu erti persahabatan yg sebenar...seronok sgt dpt kenal korang semua...
bangga tow dapat clzmate cute2 n cantik2 mcm korang...ehhehhehehe...
cikgu ana n cikgu hajar





cikgu nyta n cikgu hani






cikgu za n cikgu hanum



cikgu hajar, cikgu ain. cikgu za




cikgu nurul n cikgu izzah




 cikgu imah n cikgu fazilah









cikgu imah, cikgu ida, cikgu fazilah




 cikgu hanum,cikgu ima, cikgu fazilah



cikgu johan n anak muridnyer....




bergegar bilik kuliah bila gong ini dketok2..




 ops.....dia yg paling muda antara kami semua...





 pe sembang2 tuuuu





 jauhhhnyer korang!!!!!!




 aikkkk,,,,,lompat ke 2???





 awin dgn mata hjaunyer.......






 tadaaaaaaaa......kami cikgu muzik....





sesi pengambaran ari 2....neves mak tow......
bila cmera zoom muka ktwg niiiii.....






tembakkk dia!!!!!!pommmmm




 apa yg ada kt sana tuu??



 wah....lompat tinggi2 ....






 pjalanan pulang ke kolej kediaman....





kami kt sini...snap tow???















opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

6 comments:

emieysandra said...

gambar i xde punn! ;p

uwaa..sdihyerr, nak pulak bce smbil dgr lagu kt blOg ida ni. >__<'

ruby bieha said...

gambo i pun xde...

tp sedih woh bce dis entry..cm x caye dh nk bis study..cyg kakak ida comel ini ketat2

iDa said...

emieysandra:kita dh tmbh dh gamb u..hehehehhee..mne de sedih..cuma rasa pilu siket...xlme dh nk bis bljr
hhuhuhuhuh..rindu korang nnti tow

iDa said...

ruby bieha:gmb biha ade r...jgn bmbg....yap xlme dh ag...huhuhuh.syg biha gakkkk

ruby bieha said...

yea2..gmbo sy byk cuke2

cikgu ainura said...

sy sayang kamu semua...