Wednesday, March 09, 2011

ia hampir beres!!

banyak betol dugaan dan cabaran perlu ditempuhi sebelum ida enjoy cuti sem kali ini...
walaupom cuti sem kali ni xder r pnjng sgt sebab setakat 9 hari jek...
tapi rasa berbaloi-baloi lak...
buka per, dh lme xblik rasa rindu ngn ma abh, rindu ngn bilik lame, rindu masakan kelntan...leh katakan rindu sgt2...

dah berminggu-minggu dah ida penat gler...penat sgt2...

bermula dari lawatan benchmarking sekolah cemerlang di SK Kesang Tua Jasin Melaka...

murid tahap satu

 
menuju ke SK Kesang Tua Jasin Melaka


 kusyuk mendengar taklimat

karnival permainan tradisional ag...
fuh siap ade raptai ag, persiapan tok karnival tu smpai xcukup tido kemaskan pentas astaka dan kerusi untuk tetamu VIP bersama dgn pengerusi hiasan cik mira a.k.a emieysandra
lupa lak nk letak gmb ngn belon perasmian tuu..lawa siottt...heheehheeh




pas tu sibok ngn lawatan ilmiah kt UIAM kt bangi selangor...
penat tow kitg jln kaki melwat UIAM...dh r besar UIA tuuu....penat2 tp best sbb dpt jump blik ngn akak Testl ktwg yg bljar kt uia....rindu akak2 semua...bler nk blik mktb ???huhuhh


bersma senior2 kami

pas tuu,kami sibok ngn seminar BIG lak........ni BIG yg terakhir sbb ktwg dh sem 5 dah....
sem ni start praktukum yg ptama...nvous nyer nyahhhh!!!!eheheheheeh

dan yg terakhir mini olahraga yang baru jer tamat kelmarin.....ktwg gak yg uruskan..agak penat tp berbaloi sbb dapat bnyk pengetahuan yg bguna utk djadikan bekal sbg seorg guru kelak..hehehehehehe

lepas semua program tu beres ktwg terpaksa berpulun-pulun siapkan asemen yg kena hantar dlm mgu ni gak....kalu xsilap ida 2 asemen kena hantar....ade lagi yg kena hantar lpas praktikum 2 pom sbb ihsan lec bg hntar lewat....terima kasih lec sbb phm kami semua...SAYANG LEC  prasekolah !!!!!


ok!!
bila semua dh settle..bermula lah cutu sem kami.....
rmai yg xsabar nk blik tmasuk ida....ehehheehhe....
selamat bercuti semua buat warga IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka dan IPG seluruh malaysia....

INGAT ORANG TERSAYANG YER!!!!!!





opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

4 comments:

Taufiq Tiramisu said...

best nya duk ipg blaja jadi cikgu..macam2 aktiviti ada..hehehe

entri terbaru : Cara Membuat Tab Menu

iDa said...

yap...best memg best..penat pom ade.tp memg enjoy.....

cemomoi said...

memang sibuk tul cam pm lak melawat kawasan...

iDa said...

hahaahha..cemomoii nii..lawak tol..xder r smpai thap ceng g2....ehehehh