Thursday, March 03, 2011

sudah sampai ker hadiah 2??





asalamualaikum korang semua....
pe khabar? sihat x? hehehehehheeh
lme xwt entry pasal contest kenangan sekolah dulu2...
memang contest tu dh lma berakhir....
tp di sini ida nk pastikan adakah korang semua iaitu para pemenang ida telah menerima hadiah tu dgn selamat dan ianya dlm keadaan baik?







kalau korang semua dah terima hadiah tuuu,inform kt ida tow....spy ida dpt tahu hadiah tu dh selamat smpai kt korang....
bg pemenang pertama,kedua n ketiga....
korang ida belom To4 lg tow....insyaALLAH ida kan laksanakan janji ida tu...
bese laaaa, demam asemen katakan...xcukup masa nk update entry baru dan nk tunaikan janji tuuuu

harap korang bersabar yer.......




TAHNIAH SEKALI LAGI buat semua pemenang ida tuuuuuu
opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

8 comments:

juelee said...

ida.. akak dah dapat.. thanks bebanyak tau.. akak shuke kotak tu, cute...

nak bt entri kat blog, tapi minggu ni bz sket, entri pun ala kadar je

iDa said...

oooo.bgus laaa akk dh dpt....t to4 tuu akak xdpt lg kn???nnti ida to4 kn....
kn akak pemenang pertama...tol x?

elnino moona said...

sy pun da dpt hadiah itu..
sangat cumel.. tenkiu ida..


http://moonrahdin.blogspot.com/2011/03/hadiah-saya-suda-sampai-yeay.html

iDa said...

elnino moona:bgus laa dh smpai..thniah tow....awk pemenang kedua kn?ida blom ag tunaikan jnj tok bg to4..harap bsabar yer....

THNIAH sekali lg

cemomoi said...

err takde la pulak... ti tengok balik, ooo patut la nama pon takde dalam list... (malunyaaaa)

iDa said...

cemomoi:alaaaa... cemomoi niii..xpe2...nnti ade contest lagik..ida gtw yer.....ehehhehe....

emieysandra said...

xdapat lagi la hadiah tu..mcm ade problem kat pjbat pos je, mokcik ida tolong la pi tgk..kih3 ;p

iDa said...

emieysandra:dh222 dh anto dh hadiah tuuuu..siap hntar ke bilik lg tow....hhuhhuhuhu..ehheheheh