Monday, April 25, 2011

Tension,jom try benda ni!!



setiap org msti ada masalah tersendiri kn?
mustahil org tu xder masalah...
mustahil gak org tu senang seumur hidup dia
setiap masalah yg menimpa kita tu bagaikan mematangkan kita dalam membuat keputusan, dlm memilih rakan dan segalan-galanya dalam hidup kita...
alangkah baiknyer dapat hilangkan masalah itu seketika...


alangkah baiknyer kalau kita dapat atasi masalah itu dengan secepat mungkin.....
huhuhuhuh.....
kalau ida tension atau serabut sgt...
ida buat 2 bend tu....


benda tu kalau try best sgt2.....
kadang2 ketagih nk lagik lak.....
bnda ni xmahal sgt pom,leh dpt kt mner2 sjer laaaa korang...


pertama ida bukak lagu kuat2,lantak r nk nyanyi ker haper ker, tp kena tgk keadaan r...
xkn nk melalak time roomate kita ngah study....huhuhuhuhu
2 mcm nk kena jek.....hhahahahahaha


bnda kedua yg paling ida suka buat, men game....
kan game ni leh lalaikan kita seketika....mcm ilang masalah yg kita pikirkan
mcm2 dh game ida men.....
-zuma
-bubble
-toilet
-race car


mcm2 g laaa,lupa r.......adoiii....tp seronok sgt men game niii....ingt nk men jap jer.....tp leh ngadap sampai berejam-rejam lakk....seronok sgt.....
tapi bler ingt blik kt masalah tu,adoiiiii.....sedih pilu,geram,sakit hati...semua ada......




"Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau dari bingung dan sedih. Aku berlindung kepada Engkau dari lemah dan malas. Aku berlindung kepada Engkau dari pengecut dan kikir. Dan aku berlindung kepada Engkau dari lilitan hutang dan kesewenang-wenangan manusia."








*'hello cik kak,kalu tension tu pegik la ambik wuduk,sembahyang ....tenang siket hati gundah gelana tu..'.....*






opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

cemomoi said...

yang last tu slalu payah nak buat sebab solat tak khusyuk tu yang kita rasa tak dapat ketenangan

iDa said...

uhuhuhu..tu r......