Monday, May 16, 2011

Selamat Hari Guru ! !


Selamat Hari Guru semua!!
buat semua yang bergelar guru di dunia ini tanpa mengira kaum agama dan bangsa...cewahhhhhh
opss tak terlupa jugak dekat semua bakal-bakal guru nanti....
termasuk ida jugak....


SELAMAT HARI GURU YER KORANG!!


excited sangat2 dengan hari guru tahun ni....tak pasti laa pulak kenapa yer?
tahun-tahun lepas bese jer...
myb sebab sem ni ida dah pegik praktikum sebulan kt sekolah...
jadik dah alami sendiri pengalamn mengajar dengan real....
fuhhhhhhh!!!!
astarfurullah.....penat korang melayan kerenah budak2 cumil niii...
time kita nk marah dowg...dowg siap wat lawak g...cancel tros nk marah.....
heeheheheehehheh


tp xder r sampai ketawa terbahak2 depan budak cumil tuuu...
kena control garang ciket....
ehhhheheheehheeh


pape pom...
selamat hari guru yer korang semua....
selamat hari guru kt semua guru-guru yang mengajar ida di Sekolah Kebangsaan Hamzah 1 Machang (darjah 1 sampai drjah 6)
dan
Sekolah Menenagah  Kebangsaan Hamzah 1 Machang (form 1 smpai form 5)
dan
di IPG Kampus perempuan Melayu.....

dan kepada bakal-bakal guru di blog ini serta tak dlupakan kepada "guru" yang mengajar tutorial blog..hehhheheehh









nota orem:
dh ngntok r.....sambg esok la....lg bez!!!ehhehh

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

4 comments:

emieysandra said...

selamat hari guru ida!!
tol2..excited sebab kita dh alami penglaman mengajar sndiri~

shark said...

xleh lg ler wish kt ida slamat hari guru..
nk wish apa ek kt dia:)

iDa said...

emieysandra:yap..eheheheheh....selamat hari guru mira....hheheheheeh

iDa said...

shark:erkkk???adoi.......awk niii..hehhehheeh