Thursday, June 09, 2011

Aku kangen sama kamu

lame dah ida ida tak kol.....tak tanya khabar.....da tak teringat langsung pom ada.....
huhuhuh...jahatnya saya ni !


nie pom kebetulan tertengok satu pic kt facebo0k jap tadi...baru teringat kat mama,abah,fakhrul,ecah.....
huhuhuhu..
bese la,cuti sekolah,biler balik umah sibok jer ngn aktiviti kat umah...smpaikan xder masa lak nak kodoq tido.....heheehhehehheehhe


seingat ida, last ida kol mama mase nk dekat exam..bagitahu nk exam dan nk nak start cuti semester..pas tu citer pengalaman kt asrama baru...citer pasal praktikum....kerenah budak2 sekolah n cikgu cikgi dia...ehehheehhe...
memandangkan ida ni suka bercakap n lebih2 bnyak cakap lagik pada orang yang ida dah kenal dan biasa....lagi r banyak ida nak citer....mama pom dah gitow selalu laaa datang jenguk dia kt umah kt sebatu, Melaka...tapi susah nak pegik saner..kalu ida waktu luang pom ida akan siapkan tugasan dan beli bahan-bahan untuk mengajar.........huhuhu..

mintak maaf banyak2 mama,abah,fakhrul, ecah.....
ida nak sangat2 pegik melawat korang,nak jalan2 lagi,nak main2 masak ngn mama dan borak panjang lagik...dan sanggup tolong abah kat kebun buah dia.....
ida nek sem ni praktikum 2 bulan pulak ....harap2 sangat ida dapat pegik jenguk mama sekeluarga kt Sebatu nanti....nanti dapat singgah umah pak long.....ehheeheheh




p/s: mama sekeluarga memang best sangat2...bertuah betol dapat keluarga angkat yang sporting macam ni...dan ini pengalaman pertama ida mempunyai family angkat.....ida sayang Mama, Abah, Ecah, Fakhrul....


family angkat ida dr Melaka....
u all the best part of my life ! !



opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

puteraduyong said...

call sekarang cepat!
;)

iDa said...

ok bos !!......