Sunday, August 07, 2011

mulut ohh mulut

mulut?
semua ade mulut kn? yelaa, untuk bercakap, makan, minun, bercerita, bergosip, dan bnyak lagi benda boleh buat dengan mulut ini....


kan bagus kalau anugerah yang ALLAH bagi kat kita ini kita gunakan ia sebaik mungkin supaya ianya tidak disalahgunakan....


kalau dulu,ida banyak diam kalau ada orang perli2 dan buat hati ida sakit...sebab malas nk besar2 kn cerita..xkisah orang nak buat apa...
tp tahap kesabaran seseorang tuu pom ade batas gak....dan kadang2 meletup gak...
bile dh meletup...baru nk diam mengata kita....

adoiii,nape laaa jadik gni?...mulut ohh mulut.....

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

jom bersenam

pada bulan ini,semua umat islam akan berpuasa selama 1 bulan bagi menahan lapar dan dahaga...tapi puasa tidak akan menghalang segala aktiviti harian kita untuk menjaga kesihatan kn?


so,hari ni ida nk gtw semuaaaa kat kawan2 blogger ida yang ida selamat menyambut bulan Ramadhan..walaupun kita dh berpuasa banyak hari dah...ehhehhe


jadi,bulan puasa ni sangat kuat cabaran dia...lebih2 lagik ida tgh menjalani praktikum kt sk air molek...sekolah tu best sgt...yang paling best..sekolah tuu sporting giler...


penah sekali tuu ida ade ajar dak2 senamrobik ....xsangka lak seminggu kemudian sekolah tu adakan pertandingan senamrobik...best sangat2....

ni video dak2 senamrobikk tuuu

video



tapi akhir2 ni ida sllu dgr lagu yang radio era selalu putar 'everyday im Shufflin'.....
heeheheheh...best giler lagu tuuuusiap ida terasa mcm nak join same shufflin.....
myb 2 boleh dijadikan salah satu cara untuk menggalakkan ida dan kawan2 blogger lain bersenam..alaaaa,sekejap jer..untuk mengeluarkan peluh dan yang penting kesihatan kita....tiada yang lebih berharga selain daripada nilai kesihatan yang kita nikmati......


ni lagu yang ida kate best....
video

JOM KITA BERSENAM !!

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow