Monday, September 05, 2011

selamat hari raya semua...


 bersama anak murid tersayang...syazwan...


selamat hari raya semua ....lebih2 lagik buat rakan-rakan blogger ida yang dikasihi...walaupun hari ini dah masuk raya yang ketujuh....tp still lagik raya kan?
sori sgt2 kalau rakan-rakan blogger yang dtg singgh raya kt blog ida n still same entry.....sori sgt2 tow korang...
bz sgt2 tow smpaikan xder masa nk update...


tipulaa kalau ida kate sampai xder masa nk update,sedangkan ALLAH bg kita masa 24 jam sehari sama dgn semua org..xder lebih dan kurang..bergantung pada kita cara nk uruskan masa dgn sebaik mungkin...ade masa,cuma masa yang terluang itu diisi dengan menyiapkan buku rncgan mengajar,lembaran kerja budak2,borang2 dan macam2 lagik laaa....

sori sgt2 tow korang,...
sempena dgn entry ni, dan kita semua masih lagik bersemangat dlm Mo0d raya....
ida ucapkan Selamat Hari Raya Adidilfitri,maaf zahir dan batin buat ma abah,akak abang tercinta, si dia yang tercomot dan rakan rakan yang mengenali ida serta tak dilupakan rakan blogger yang sgt2 hot n "chill"....
ida minta maaf bnyk2 kt korang semua yang ada hantar kad raya kt ida tapi ida xbalas balik kad raya korang.l..sori sgt2 tow...dan ida ucapkan terima kasih kt rakan blogger ida yang kasi kad raya kt ida...sgt2 terharu sbb first time dpt kad raya dr rakan blogger yg tak penah bersua muka.....dan terima kasih bnyk2 kt rakan yang sudi singgah beraya kt rumah ida...sayang korang sgt2....

SELAMAT HARI RAYA  u alls....
miss u....




opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

::contengan hati::)) said...

selamat hari raya babe ;)

iDa said...

::contengan hati::))
SelamatHari Raya Jugakkkkkk!!heeheh