Saturday, October 08, 2011

Hotel Avilion Legacy,Melaka

sgt2 best dan penat kerana seharian berada di  Hotel Avilion Legacy, Melaka..(6-10-2011)
ini kerana kami semua mendapat jemputan utk mengadakan persembahan Angklung di Hotel Avilion Legacy sempena Program Sukarelawan Mudi Mudi Jiwa Malaysia anjuran Menteri Pembangunan Wanita dan Keluarga yang akan dirasmikan oleh YB Senator Dato Sri Shahrizat Abdul Jalil .....




sblm kami berangkat untk ke Hotel Avilion Legacy tu,kami semua sempat ber make up kan kawan2 yang lain.sgt2 seronok...sebab jarang kami berkumpul cenggini..make up kan kawan2 lain dan berkongsi2 brg make up..heeheheeheh

 sedang make up.....heheheeh





 tambah siket eyeliner niiii....


























pas tu, kami semua tiba di Hotel Avilion Legacy dlm sekitar jam 1o pg lebih....



 banner PROGRAM SUKARELAWAN MUDA MUDI JIWA MALAYSIA...
dan kemudian kami semua disajikan dgn sarapan pagi iaitu kuih muih dan air....(sori xsempat nk tgkap gamb)
dan kami semua disajikan pula dgn makan tengah hari..sgt2 lazat dan satu pengalaman yang baru bagi kami2 semua yg tak berpeluang makan di hotel.....kena ada adab2 dia,xblh bising,cara pegang sudu,dan mcm2 lagik laaaaa.....huhuhuhuhuh.....makanan dia lak sgt2 best sampaikan tak sempat dapat rasa semua.....memang byk sgt....lebih2 lagik ida ni jenis yang suka makan.....memang seronok.....mcm2 ida ambik taruk dalam peyot....eehheheehhehehehehehe



bgambar sekejap !!






 Sedap!!





  sup....oh..sup.....





kami semua bersiap sedia di dalam dewan yang dikhaskan dan menyiapkan tempat untuk persembahan Angklung.....




 preschool 1...ida sayang kamu !!!






preschool 2....ida sayang kamu jugak!!!!


dan tak lupa jugak utk kawan2 kami yang paling rapat iaitu Preschool 2 yang akan mempersembahkan koir mereka..memang sgt2 mantap dan mereka jugak hot uuuuu...ehheheheheehehhehehe........
nnti ida try upload kan video kami main Angklung n video psembahan kior....tu pom klu ida jumpa video tuuu..



 suasana di dalam dewan dlm menunggu ketibaan YB Senator Dato Sri Shahrizat Abdul Jalil









sempat ber'posing jap!!!



 kami di hadapan cermin yg 'CUTE'








Eh,sy bce buku la..bukan ambik gambar....











dah..ni masa ktwg tgu bus ambik ktwg balik....sgt2 penat....






hati tu sgt2 seronok,waaupun badan penat..tapi perot penuh sarap dgn makanan..heheehe......
lama xkuar jln2 rmai2 gni sejak praktikum 2 bulan lepas......
memandangkan ktwg dah nk abis belajar tahun depan.....
semua ini akan jadi kenangan yg terindah dalam hidup ida....
























p/s: IDA SAYANG KAMU !!!
 
byk lagi cerita menarik dlm blog si comelll niiii
kLik2 utk mengetahuinya....



opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

4 comments:

cikgu ainura said...

wahh.. gmbar i xde...:(
akq pon sayang ida jg...:)

emieysandra said...

yes! syg ida jugakkk~
inilah yg ada utk dijadikan kenangan spnjang hayat kan...nti bce balik bile dh tua2 nti, owh suwitnyer :)

iDa said...

cikgu ainura:gambar akak ade kt gmbr2 len..jgn bmbg tow...nnti ambik ngn ida gmb tuuu..ehhhehehe

iDa said...

emieysandra:heheeheh,memg suwett kn?ehheehhe