Tuesday, October 11, 2011

kad dari sahabat Blogger



kad raya..
iyer,betol..kad raya...
tak percaya betol ida, dapat kad raya pagi tadi dari sahabat Blogger yang cute muit sowang niii



MARDHIYYAH KAMAL a.k.a MAR....


Mekacih Mar sebab hantar kad raya kat ida ,walaupun raya dah lepas...tapi ida br jer dapat kad raya yang Mar bagi tuuu...kan ari tu Mar ada bagitahu ida pasal kad raya ni....ida tunggu gak kad nie...
tapi sekarang baru dapat...

posmen sesat ker ek nak bagi kad raya ni??
hurmmmmm,kena guna GPS kotttt.....ehheheheehhe


untuk makluman korang, Mar ni sahabat blogger yang ida x pernah lagi berjumpa secara Face 2 Face bak kata omputih....
ktwg selalu gak tip..tip...tippp...(mesej kt tepom), kadang2 chat kt fB...
xpom singgah Blog satu sama lain....
ida kurang nak mesej2 dgn org yang tak kenal,tapi, dgn si Mar ni....
ida selesa jer ngn dia dan selalu mesj2 dia...

mekasih banyak2 Mar sebab sudi berkawan dgn ida dan sudi melawat blog ida yang xseberapa niii..
mekasih sekali lagi tow Mar sebab sudi hantar kad raya walaupom raya dah abis dan nak masuk  Deepavali n Raya Haji.....eheheeheehhehe



bagi saper2 yang nak kenal dgn lebih mesra lagi dgn si kawan Blogger ida yg cute miut niii...
korang klik jer Mar....ida dh linkkan trosssss ke blog dia...
jgn Lupa follow tow blog dia alang2 korang dh masuk jajahan dia...ehhehehehhe


Selamat Berkenalan dan Selamat Beramal....
Renung-Renungkan!!!






SAYANG Mar sangat2!!











p/s: mkch x terhingga kt acik posmen yg sush payah hantar kad raya nii walaupom raya dah Abis.....


opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

Madiey Kamal said...

yeke..cute ke Mar ni...xde la..ida bnyk lagi cute pd Mar...thnks gak kt Ida coz sdi gak kwan ngn Mar...i really really appreciate about this..xsngka ye ada gak kwan cm Ida ni..sdi kenen2kn kwan2 Ida suh follow blog Mar...thnks ida...i love you so much...bg ida mmg Mar ni kwan tpi bg Mar Ida ni lebih dr sorg kwan tau...jgn fikir bkn2 tau...Mar dh anggap Ida ni adik tau bg Mar....g2 gak ngn kwan2 Mar yg lain...lbih dr sorg kwan...Mar dh anggap diorg2 cam adik bradik Mar...

iDa said...

Madiey Kamal:hehehehe,iyer mar...same2 tow....ehhehee....sayang mar jugak!!