Thursday, October 06, 2011

kejap jer kang !!

tip...tip...toppp....tupp..... ida dengan cepat2 menyiapkan header tok roomate yang tersayang....
cik Dini....




tada..akhirnya dah siap gak......



ida tak jangka pom nak buat header tok dia mlm ni,kebetulan dah siap semua tugas2 ida berkaitan dengan pertandingan Kolej Kediaman......ehehehehehebukan apa,ida dah janj dah ngn dia nak buatkan dia header baru....nak kata ida ni pandai..xder r sangat.....


tak pandai lagik,cuma masih belajar nak akan cuba belajar.....di sini ida nak ucapkan ribuan terima kasih kat sorang blogger ni yang byk membantu ida...dan memudahkan urusan ida...terima kasih byk2 tow.....
blogger tersebut adalah cik elyana
kalau korang nk tgk tuto dia..korang leh g kt bog dia jugak..sgt2 best tuto dia n belog dia lak..so sweet.....








terima kasih byk2 tow sebab sudi memberikan Doodles couple kt roomate tersayang ida yang masih belajar dan berjinak2 dlm dunia blogger ini...juz like me.....kihkihkih.......




ok...dh mlm ni..kena tito awallll..kalau korang nk tgk header yg ida buat xseberapa tu leh r jenguk2 blog cik Dini..oteyyyyy!!!








ida n cik Dini









p/s: sok ada atihan amali keyboard.....wic me n my frenz gud luck ok u olls.....






opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

6 comments:

Ku Azhar said...

aiyook!!! terklik nuff!! hehehe

iDa said...

kihkihkih......mkch....shuka2....

diNi said...

tq so much my lovely roomate cik ida coz wat kan header yg simple tp cute sgt... i loike! tq so much gak kat cik elyana coz bg Doodles couple taw...

p/s : romate cyg gudluck amali esok tau!! muahhx!... :)

iDa said...

diNi ;mkch diNi ..heheeehehehheh

emieysandra said...

ida dh pndai wt doodle! mahu satu!..wuuu~

iDa said...

emieysandra:ida xbuat laaa yg....ida ambik dr cik elyana.....dia bg jer saper2 nk......mkch bnyk2 kt cik elyana yg baik hati tuuuu