Monday, October 10, 2011

sayang Dini ketat-ketat...

 cumil tak!!


orang tow x pic apa kat atas 2??
kalau korang ni bijak pandai bistari...cantik ancem lak tuu...manis sweet cam gula2 macmelooo..
mesti korang tahu jawapan dia kn??






I LIKE THAT!!


yes! 2 coolblog...tapi coolblog apa yer?
tu adalah chocolate blog pearl.....
sangat sweeet macam korang...manis jer....but ida like prefer honeydew pearl....
tapi nakk buat cmner,dah honeydew dah abish stock dahhh....
cedey cangat2 tite tow....




okey,kat sini ida nak ucapkan ribuan terima kasih banyak2 kat someone yang belikan ida coolblog niii
terima kasih sekali lagik sebab belanja ida minum coolblog di saat elaun yang nazak niii...eheehhehehe
sape yang paham maksd ida tu...diam2 je tow...hhehehehe...malu i nanti


 saper org tuuu?
cik Dini laaaa, iaitu sebagai teman sebilik ida dan merangkap teman untuk meluahkan perasaan....
macam ida pernah citer sebelum ni kt entry ida....so,saper2 yang tak kenal2 agik ngn cik Dini kita yang cute miut niii....leh berkenalan ngn yer....dan jangan lupa Follow blog dia shekali tow....


IDA n DINI





Terima kasih tow Dini SEBAB SUDI BELANJA IDA COOLBLOG HARI INI....
SEMOGA MURAH REZEKI DINI DAN GEMBIRA SELALU!!
sayang Dini ketat2....


























p/s:dah lewat untuk perjumpaan teater malam niii.....so u olls in my next entry nanti!!

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

6 comments:

diNi said...

same2 dear.. tq so much gak coz sudi jd teman susah & senang org.... syg ida ketat2 jugak!!

emieysandra said...

dua2 sme comel! huhu
sejukknyer minum coolblog..:P

iDa said...

diNi:ehheheheh..sama2 dini....syg dini jugak!

iDa said...

emieysandra:ehheehhe..shuka2....ehhehehhemkchh..mira pom tomey2 gak laaaa...

cikgu ainura said...

ehh... ida g teater ke mlm nie??
xnmpk pon td.. hah.. kantoii...hehhe

iDa said...

cikgu ainura:i pegik tow latihan semalam,cuma ktwg wt kt lelasari..sebab sibok siapkan props smpai 12 lebih br blik..penat sgt2...uhuhuhu