Monday, October 10, 2011

terima kasih fatihah salleh

terima kasih banyak2 tow fatihah sebab sudi membuat entry sal blog ida dan sudi2 rajinkan diri awak BW kat blog ida....
 
rasa segan lakk...

Bukan apa,banyak awak citer pasal ida dalam blog tuuuu.....
yang paling ida suka part awak citer yang blog ida bnyk wrna orem....  

yes!!! u'r right.... 


ida memang suka sangat2...
sangat2 suka warna orem dan kawan baik kepada orem adalah wrna hijau.....
ehehhheheheeh sebab per ida cakap g2?? sebab si dia suka warna hijau...
sebab tuu la jadik kawan baik kepada orem...
eheheeheh


pada korang2 yang nak BW mlm ni sambil layan kebosanan tuu...
jom singgah blog Fatihah
Masa nilah kita dapat mngeratkan silaturrhaim antara blogger2 yg lain...
dapat tambah follower dan myb dpt tambah pengetahuan kita jugak...saper tow kn?hehehhehe
dan ucapakn terima kasih sekali lagi pada fatihah dan selamat berkenalan semua...


p/s:mood sgt2 epi sebab blog sedikit sbyk dah berubah....
opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

6 comments:

Miss A said...

sweettt sgt <3 hihi

emieysandra said...

mane link blog fatihah tu cyg?

iDa said...

Miss A:eheheeh,mkch.....malu lakkk

Fatihah Salleh said...

thx akak sbb sudi tulis pcl blog ite :D rase terharu gle lah . nie link blog ite :: http://fatihahsalleh.blogspot.com/ . lagi skali , time kasih byak2 :D

iDa said...

emieysandra:ida dh edit dah,dan siap link lagik...sowi..xpasan lak ari 2 xlink kan blog cik fatihah kita..huhuhu

iDa said...

Fatihah Salleh:same2,heheehheeh