Saturday, November 12, 2011

kawan blogger yang baru !!

ingt lagi dulu,mase baru join dunia Blogger ni....
bila tgk blog dak2 Blogger len...jelez lakk
lawa2 blog dwg..mantap lakk tuuu....
tak macam blog ida..huhuhu..bese jer....




bila dah lme join dunia Blogger ni...rasa seronok lak..dulu dari xder kawan..skunk dah dapat ramai kawan2 baru....semua best2....
dulu dari kosong nk edit2 blog...dah tow cmner nak edit blog kasi cun ciket...ihhihihihihi
tapi cun ker? sekurangnyer ade gak perubahan kan?


hurmmmm....entry kali ni ida nk citer sal sowang dak Blogger ni....
orang nyer ancem mcm ala2 Aaron Aziz kot.....


sebab per Aaron Aziz?sebab ida minat dia..suka tgk lakonan dia dlm citer Nora Elena....
dia jahat ker,baik ker...tetap ancem Giler utk mata ida.hihihihhh...gedikz





sangat baik dan Giler peramah......
ihihihiihihihi


bila tak paham suatu benda,dia akan tolong kita....tapi dia ni simple guys dan ok laaaa.....
kalu korang nak tow saper lak Blogger yang ida dok sibok2 citer ni....meh KLIK cni...kita terjah blog dia...kasi penuh shoutmix dia..kasi full follower .....hihihihihihihihihi
hurmmmm leh ker g2?




















p/s: selamat berkenalan korang dengan rakan Blogger ida ni.....ida minat Aaron Azizi tow..

SAYAM KORANG !!

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

4 comments:

bloghok said...

haha..gud gurl

iDa said...

:)

hihihihihihiihi..
Aaron Aziz katakan....

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

saya tertag kamu Cik Ida :P

http://bhaihaqi.blogspot.com/2011/11/menjawab-soalan-nurkilan-aja.html

Direktori Internet Malaysia said...

i like aaron aziz ;)