Friday, November 11, 2011

terima kasih kakak Bidadary....







HELLO u olllss...
hiihhihihi...


saper ni rasa diri dia comel?cute?ancem?wangi???




angkat tangan mcm baby tomey niiii

 wow...baby lanun laaaa...hihihihihi





ucapan jutaan terima kasih kt kakak bidadary kerana sudi buatkan header cute ini untuk ida.....
maaf ambik masa kakak untuk buat header niii
header ni sangat simple..tapi cute!!
ida suka sangat2 tow......


kalau korang yang selalu ikuti blog ida, korang akan perasan perubahan blog ida ni.....
dulu takder header....
sekarang diberi nafas baru dengan hasil nukilan ikhlas dr kakak Bidadary yang cuit miut....
terima kasih kakak.....


walaupun ianyer simple,tapi ida suka sangat!
sangat2 suka sebab warna OREM....
yes..wrna Orem.....
my pebret kaler....














korang nk melawat tak blog kakak Bidadary niii? jom..ida teman korang..kita BW shame2 nk?
sambil2 tuu leh tambah kenalan blogger dan alang2 tuu kita leh Follow dia sekali..... JOM99






























P/S:klu nk pegik blog kakak Bidadary tuuu korang klik jer (Kakak Bidadary) ...ida dah link kan terosss....
senang siket korang...hihihihhi



SAYANG KORANG KETAT2 !!

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

3 comments:

iDa said...

sori tow akak bidadari kalu ida ade curik gmb akak..hiihhihihi

emieysandra said...

ingt ida buat sendiri..cantik!

iDa said...

emieysandra:hiihhhhi..kakak tu sngp tolong ida...hihihihi