Sunday, November 13, 2011

terima kasih PAKCIK

ari ni dapat jugak kuar beli benda yang dah lme ida nk beli....
besa la,laptop lame...xmcm lptp korang
semua dah canggih.....
siap ade bluetooh ag....


lptp ida xder lak benda tuuu...
so terpaksa beli laaaa,sebelum ni ada guna tapi dah hancur....
besa la,nampak jer tuan kecik molek....
tapi xsagka gak ida.....ganaz jugak yer!!heheeheheheh




ida nk ucapkan jutaan terima kasih pada PAKCIK Idel sebab sudi bawak ktwg g PC Fair hari ni kt Melaka..
sangat seronok dan paling tak sangka dapat benda yang ida dah lama nk beli tapi tak terbeli...
hurmmm,2 yang pelik....


apa 2? ala,mug jer....
tapi mug yang leh tahan panas...
ala,yang letak air panas tu...siap dengan penutup kedap dia lagi ....


cumil x?






hurm,camner ida leh kenal dgn PAKCIK Idel ni?
dia ni sebenarnyer Lanun Darat...
opss jangan terkejut tow..
2 nama samaran dia jer...
ihihihihhihih


ida kenal dia masa ktwg iaitu ida n my cute roomate beli lens kt dia baru2 nii
ktwg buang tebiat siket time 2...
jadi beli lens laaa.
murah sangat Lens dia jual...
sangat cantik.....
sangat berpuas hati....
dan yang penting ada banyak pilihan dengan koleksi lens yang terbaru......


kalau korang nk tgk koleksi lens dia...
meh terjah jap website nii
ala,xnak beli pom xper...
tengok2 luu.....
kalau suka dan nak beli...
kat c2 ade borang dia...
siyes,ida xtipu...
kat website tu jugak ada panduan pemakaian dia dan peraturan yang korang kena tahu pasal lens
sangat cantik dan yang penting puas hati!!!




gambar len kelabu.....
(besarkan gambar utk tgk lebih jelas yer)














p/s:tak baik kita tipu orang....jadi ida kan sayang korang semua...ida tak tipu.....

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

13 comments:

Idel Lanun Darat said...

Hehe.. Tma ksh NENEK Ida. Pkcik pn sronok sgt2 coz dpt knl & jumpe member2 baik mcm Nenek ni. Tma ksh jgk yer coz promote Lens pkcik ni. hehe...

iDa said...

hihhiih..sama2 pkcik lanun
terima kasih...nanti nak beli lens ag sem depan.....

cikgu ainura said...

wah... jeles2.... nak mug tue bleh x...

iDa said...

cikgu ainura :nanti ida tnya pkcik lanun tuu..ade lg x?hiihihiihih

Idel Lanun Darat said...

blh3... t kte wat bisnes sme2 nk x nek?

iDa said...

Idel Lanun Darat:huh???
hurmmmmmm.....
leh jer
:)

emieysandra said...

mcm nk try cntct lens je, nk try cekidaut page die la..ehehe~

iDa said...

emieysandra :jom terjah..lgpom sempena krismas ni ade promosi lens...cepat2.....

Idel Lanun Darat said...

btl3... klu nk book sblm x-mas takot stok abis.

iDa said...

Idel Lanun Darat :hiihihi

Idel Lanun Darat said...

Nenek2.., nenek x nk bw lens blk kg ker cuti nie. jual kt sne. hehe...

SyerAgh said...

bnyak2 blog kamu ada.. nie yang paling xde sarang labah2.. bnyak btul blog org machang nie.. isyk3

emieysandra said...

ade promosi krismas k? nk tgk laaaaaaaaa..hee :D