Monday, December 26, 2011

ucu fB jap.....

sekarang ni zaman IT laa,
bila kita tanya dak2 kecik pasal facebo0k ker,twitter ker...
youtube ker atau paper jer..pasti dowang semua tahu...


kita tanya satu,berjuta-juta lak huraian dwg nii...
siap dengan lebih "Detail' lagi....ihihihhihihi
bukan apa,sebab tadi tiba2 anak sedara ida mintak nak bukak laptop


bila tanya kenapa?
dwg jawab nak tengok Fb pastu nak taruk gambar banyak2...


hurmmm, gambar per nak letak?
gambar boboiboy,upin ipin,ultromen ........blllahhhh.....
macam2 lak dwg niiii


semua katun dwg minat nak letak dalam Fb tu.....
alamak,abishh laa laptopku nie...
dah r uzur dah laptopku ini....bila dapat kat dwg tu....
jadi macam apam balik lak.....huhuhuhuhu
tapi xpe r..dari dwg dok kt cyber cafe tu....
bek dwg men kt laptop ida...


jadi,kalu pape dwg nak bukak...
ida dapat pantau dan tegur kalu ada yang xsesuai dengan tahap umur dwg...
mana tak nyer,semua dalam lingkungan 6 dan 7 tahun jer....
baby boy lagi..... hihihihihhihi


bahaya kalu dwg terdedah sangat dengan benda bukan2 kt tenet niii,
paham2 laaa budak2 zaman sekarang yang cepat pandai dari kita..uhuuhuhuhuhuhu










gelagat anak sedaraku....
tapi belom dcampur dgn ebi sorang lg..huhuuhuh






aik,bila dah bukak facebook...
mintak nak bukak Y8...
hah??benda tu??ok ke ?bahaya ke?


Y8??
2 sebenarnyer website tempat games secara online secara percuma....
makkk aiii,canggih la anak sedara ucu niii
siap tahu lagi benda2 g2.....
ucu pom tarak tow apa tuuu.....






kusyuk dgn game kereta






































p/s: 
hurmmm,tak pasal2 bertambah lagi satu pengetahuan malam ni,iaitu Y8
hihihihihihi
mekacih awish,danish n azam sebab ajar ucu....

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

2 comments:

emieysandra said...

budak-budak..bese la, lappy mira ni dh nk jahanam boleh kt adik2 wt men game..nsib bek diorg xtaksub ng fb lg, wlaupun ade adik2 mira yg dh ade fb =.='

iDa said...

emieysandra :ihiiihhi,2 r..tp bila dtegur dwg ikut..wlopm dwg ni jenis nakal sgt2...ihihihihihih