Saturday, May 12, 2012

study week

study week...
lagik beberapa hari lagik nk exam....
tp mood masih samar2 lagik ...
walaupom ade jugak jawab soalan exam yang lepas2..
tapi still ase tak confident nak jawab...

 nota ringkas


walaupom sem ni hanya 2 paper sahaja nk exam..
tp semuanya leh tahan jugak soalan dia...
dah r gate dia jauh2...
padahal juz 2 paper jer...
tp mst ade sebab kenapa jarak dia buat g2...
mst nk bagi kami stdy betol2 dan bace betol2....
hurmmmmmmm


pape pom....gudluck kat semua dak2 yang akan ambik exam hari selasa ini 15 Mac paper Bimbingan dan Kaunseling Kanak-Kanak....





p/s: mood dah xsabar nak balik umah..... :)

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

4 comments:

kyna said...

gudluck sis..
nice entri..follow sini..rajin folow back yea :)

emieysandra said...

gudluck!! ade spot jgn lupe gtau..uhuk3

iDa said...

kyna:mkch yunk.....ok yunk....

iDa said...

emieysandra:ok dear...i xkn lupa u punyer.....