Tuesday, February 05, 2013

promosi harga runtuh beautskin essence sempena tahun baru cina

Assalamualaikum semua..


 ramai artis turut menggunakannya






Malam ini ida nk adakan promosi harga runtuh untuk produk beautskin essence....
Apa yang kita semua tahu beautskin essence ini semakin dikenali sebagai supplement yang mampu memperbaiki dalaman dan kecantikan kulit luaran seseorang wanita. Penggunaan skincare yang bagus sahaja tidak mencukupi kerana tanpa kesihatan yang baik, ia akan merencatkan penampilan dan mengurangi keserian wajah individu terbabit. Justeru, amalkan pemakanan yang seimbang, minum cukup air, elakkan masalah yang boleh menyebabkan tekanan/stress serta mendapatkan rehat/masa tidur yang berkualiti adalah asas untuk kekal cergas dan bertenaga sepanjang hari.

Ok,tanpa membuang masa cerita panjang lebar,
kebiasaanya ramai yang akan jual beautskin essence dengan harga RM240

Tapi....

Ida nak buat promosi sempena tahun baru cina ini ,harga beautskin essence dengan harga 
RM200 Ringgit Sahaja (60 biji)
tahan 1 bulan ^^
sangat-sangat berbaloi dan mendapat keahlian secara percuma seumur hidup ^^



beautskin essence











 rupa beautskin essence








 masalah kulit muka yang teruk juga boleh dihilangkan dgn Beautskin Essence











 mampu mencerahkan kulit muka supaya nampak cerah dan halus seperti kulit baby









 salah seorang artis yang mengambil produk ini.
mesti anda kenal kn?









 kotak beautskin essence (60 biji)












perbezaan kapsul beautskin (BE) & SNE









BERMINAT?
BOLEH PM IDA @ MSJ 017-9665691
UNTUK PERTANYAAN YANG PANTAS 


CEPAT GRAB SEBELUM PROMOSI INI TAMAT ^^







opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

4 comments:

asmira zulkafli said...

Mcm best je produk ni . Tp di jamin elok ke ? Takut ada kesan sampingan .

Amssa Adiaruz said...

produk ni memg best,memg betol2 jd..
tiada kesan sampingan malah amat sesuai utk wanita...better beli cepat2 sbb nanti 1 hb3 dh naik harga dah..makin mahal.uhuhuhu...
apa2 msj ida kt no ni k?
017-9665691 utk tempahan...
cepat GRAB!!

siti syazuwani said...

hi..kulit i agk cerah sbnnye..
tp gatal2 pakai produk pemutihan jenama t** a*****.so after that kulit i setat bermasalah..
n yg merungsingkan produk i tu buatkan kulit i sgt nipis smpai nmpak urat2 kt muke..
n buat org tkot nk tgok kulit i..
so i nk taw if produk ni boleh membantu menebalkan kulit or semakin menipiskan kulit i lg..
since now i xberani nk tempekkan make up kt muke coz tkot side effect chemicalss...
so ape pendapat U??

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh... ni review momoy sebagai pengguna beautskin. saja nak share

http://momoy-blogirl.blogspot.com/2013/05/kesan-sne-beautskin-essence-pada-diri.html