Tuesday, December 22, 2015

SIGNORAS SECRET MEMANG TERBAIK!!

Bila tiba musim kahwin, aku pun teringin nak kahwin jugak.
.
.
Tapi boyfriend pun takde.
.
Bukan tak laku, tapi
.
.
Aku tak konfiden. Kulit aku kusam sangat. Banyak jerawat kecik-kecik. Bila period je dia naik. Lepastu tinggal parut. Aku dah jenuh nak pakai foundation tebal-tebal nak tutup semua ni. Tu pun nampak sangat kulit aku bermasalah.
.
Tapi sejak aku jumpa signoras ni, hidup aku berubah 360 darjah.
Kulit aku dah cantik, licin je. Barang makeup aku pun aku dah bagi kat orang. Kadang-kadang aku keluar pakai bedak nipis je, dengan gincu sikit. Dah cukup.
.
Signoras Secret ni memang terbaik. Uols kena cuba, baru tahu hasilnya
✔ cerahkan kulit
✔ hilangkan jerawat
✔ pudarkan parut
✔ licin & glowing je muka
.
Dan banyak lagi kebaikannya. Boleh whatsapp utk borak-borak lebih lanjut.
Harga? Mampu milik sangat. Dapat 2 botol lagi.
.
Ada promosi tau. 


Cepat whatsapp 0136541820





 Cepat whatsapp 0136541820





Cepat whatsapp +60136541820

opps,kita terbaCa ciTer U laa,pat-pat komen tow

1 comment:

Amanina Mads said...

macam best je.. lama tak singgah sini :)